Hava Durumu

Bursaspor'da kriz çözüm bekliyor!

Beşiktaş ve Başakşehir'in talip olduğu genç futbolcu birkaç gün içinde ödeme almadığı takdirde serbest kalma hakkını elde edecek. Muhammed'in satışından gelir bekleyen yönetim orta yolu bulamadığı takdirde önemli bir finans kaynağını daha yitirecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2019 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2019 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da kriz çözüm bekliyor!

İKİ KULÜP DE ÇOK İSTİYOR

Bursaspor'da Muhammed Şengezer ile yönetim kurulu arasında iplerin kopma noktasına geldiği kriz her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor. Bonservisine Başakşehir'in 9, Beşiktaş'ın son olarak 6 milyon TL verdiği genç futbolcu bedelsiz olarak elden kaçmak üzere. Yönetim birkaç gün içinde Muhammed Şengezer orta yolu bulamadığı takdirde, alacağı olan 1 milyon TL için kulübe ihtarname çeken genç eldiven ödeme yapılmazsa serbest kalma hakkını elde edecek. Hatırlanacağı gibi Muhammed Şengezer Aytaç Kara ile birlikte Bursa-spor'u TFF'ye bildirmemiş ve alacağını talep etmemişti.

UZLAŞMA YOKSA SERBEST

Genç file bekçisi gelen transfer teklifleri üzerine yönetimin önünü açma adına da alacağını silmeye hazır olduğunu söylemişti. Kendisiyle iletişim kurulmadığından yakınan ve transfer konusunda yönetimin hiçbir fedakarlık sağlamadığından yakınan Muhammed Şengezer tepki olarak idmanlara çıkmamış ve teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın kararı üzerine Fatih Karagümrük'le oynanılan sezonun ilk maçında forma giymemişti. 22 yaşındaki eldiven kalan süre zarfında yönetimle uzlaşma sağlayamadığı takdirde serbest kalacak ve Bursaspor hatırı sayılır bir gelirden mahrum kalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.