Hava Durumu

Bursaspor'da krizden çıkış formülü belirlendi

Saha sonuçlarında tepetaklak giden, takım otobüsünde yaşanan olayla birlikte camia olarak da düşüşe geçen Bursaspor'da, çözüm içerde aranıyor. Başkan Ali Ay'dan kaleci Harun Tekin'e, taraftardan teknik direktör Mutlu Topçu'ya herkes elini taşın altına sokacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da krizden çıkış formülü belirlendi

Bursaspor, tarihinin en zorlu dönemlerinden birini yaşıyor. Sahada alınan kötü sonuçların ardından Kasımpaşa maçı dönüşü takım otobüsünde yaşanan vahim olayla birlikte camianın gardı iyice düştü. Devlet erkanının kulübe destek çıkması, efsane futbolcuların telkinleri, divan kurulunun söylemleri derken tek bir konuda birleşildi; "Birlik olalım". Bu vesileyle birlikte çözüm 'içerde' aranmaya başlandı.

CAMİA İÇİNDE...

Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın Özlüce'deki mesaisi artarken, yönetim kurulunda ve kulüp içinde de önemli kararlar için görüş alışverişi yapılmaya başlandı. 'Bursaspor camiası içinde' çözüme kavuşturulması planlanan bu olayların yanı sıra saha içinde de zorlu maçlar unutulmadı. Özellikle 'içerde' oynanacak olan maçların önemine vurgu yapılırken,Gaziantepspor mücadelesine 'kader maçı' gözüyle bakılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.