Hava Durumu

Bursaspor'da Murat Konuk şoku!

Tofaş'ın şampiyon olan efsane kadrosunun kaptanı Murat Konuk, son 2 sezondur genel menajer olarak görev aldığı Yeşil Beyazlılar'dan ayrıldığını sosyal medyadan duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2017 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2017 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Murat Konuk şoku!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne çıkmak isteyen Türkiye Basketbol 1. Ligi temsilcisi Bursaspor Durmazlar'da dün şok bir kararla çok önemli bir ayrılık yaşandı. Tofaş'ın şampiyon olan efsane kadrosunun kaptanı Murat Konuk, son 2 sezondur genel menajer olarak görev aldığı Yeşil Beyazlılar'dan ayrıldığını açıkladı. Murat Konuk ayrılığı kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyururken, kulüpten konuyla ilgili sadece bu yıl ki tasarrufumuz böyle açıklaması geldi.

GÖREV NEDİM YÜCEL'E

Bursaspor Durmazlar'da böyle önemli bir yılda genel menajer Murat Konuk'un görevden ayrılmasına ise Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin'in karar verdiği öğrenildi. Sezgin ayrıca 3 gün önce 25 yıllık aktif basketbol yaşantısını noktalayan Nedim Yücel'i Yeşil Beyazlıların yeni genel menajeri olarak atadı. 15 yıl Beşiktaş'ta forma giyen Nedim Yücel ardından ise sırasıyla Karşıyaka, Antalya, Mersin, Telekom, Ted, Darüşşafaka, Acıbadem ve Pertevniyav'ın formalarını terletmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.