Hava Durumu

Bursaspor'da Necid krizi: "Ayrılmak istemiyor"

İstanbul'da Çek kramponla bir araya gelen menajeri Erdil Arpacı, Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtladı. Tomas Necid'e Hollanda, Belçika ve Çekya'dan kulüplerin talip olduğunu söyleyen Arpacı, golcü futbolcuya teklif edilen rakamların Bursaspor'un çok altında olduğuna vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2017 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2017 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Necid krizi: "Ayrılmak istemiyor"

Süha GÜRSOY'un haberi...

Takımdan gönderilmesi düşünülen Necid'in tavrı belli oldu

İSTANBUL'DA GÖRÜŞTÜLER

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen'in yönetime verdiği listede takımdan gönderilmesini istediği oyuncular arasında yer alan Tomas Necid'in Bursaspor'dan ayrılmaya niyeti olmadığı ortaya çıktı. Çek kramponun resmi menajeri Jiri Müller'in Türkiye'deki temsilcisi menajer Erdil Arpacı Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtladı. Önceki gün İstanbul'da Jiri Müller ve Tomas Necid ile bir araya gelen Arpacı, Çek kramponun Bursaspor'dan ayrılmak istemediğini, teknik direktör Paul Le Guen'in de Necid'in son haftalardaki performansından memnun olduğu için takımdan gönderilmesi konusunda karar değiştirdiğini bildiklerini söyledi.

PAUL LE GUEN ÇOK MEMNUN

Erdil Arpacı, Türkiye'den Necid'e bazı tekliflerin olmasına karşın Çek futbolcunun Bursa'nın doğusunda yer alan bir şehirde futbol oynamak istemediğini belirtirken, "Necid Bursa'da mutlu. Paul Le Guen de onun iş disiplininden ve çalışma temposundan memnun. Necid'e Hollanda, Belçika ve Çekya'dan birçok takım talip. Fakat verdikleri ücret oyuncumuzun Bursa'da kazandığından çok aşağıda. Kendisiyle de İstanbul'da bir araya geldik. Düşüncelerini öğrendik. Bursaspor'da kalıp kendisini göstermek istiyor. Transferde her an her şey olabilir ancak Tomas Necid'in Bursaspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncesi yok" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.