Hava Durumu

Bursaspor'da nefesler tutuldu! Dakikalar sayılıyor

Yarın Timsah Arena'da sezonun en önemli maçına çıkacak Yeşil Beyazlılar, bugün kampa girecek. Teknik direktör Adnan Örnek dış dünyayla bağlantısı kesilen futbolcuları motive etmenin planlarını yapıyor, bir yandan da sahaya süreceği 11'i şekillendirmeye çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da nefesler tutuldu! Dakikalar sayılıyor

Bursaspor camiasında nefesler tutuldu, tüm dikkatler yarın Gençlerbirliği ile oynanılacak sezonun en önemli maçına çevrildi. Özlüce Tesisleri'nin kapıları dış dünyaya kapatılırken, teknik direktör Adnan Örnek oyuncularını zorlu mücadeleye motive etmek için adeta dakikaları tek tek sayar hale geldi. Oyuncularının hem fiziksel hem taktik hem de zihinsel açıdan motivasyonlarını en üst noktaya taşımaya çalışan Örnek ve ekibi kelimenin tam anlamıyla seferberlik ilan etti. Başta takım kaptanları olmak üzere kadrodaki tüm futbolculara karşılaşmanın önemini defalarca anlatan Adnan Örnek Yeşil Beyazlı kramponlara 'Bu iş yarın bitecek' bilincini aşılıyor.

KANATLAR SIKINTILI

Bursaspor'da bu karşılaşmada teknik heyetin ve belki de camianın en çok güvendiği iki isim Harun Tekin ile Pablo Martin Batalla olacak. Süper Lig'de bu sezon yaptığı 110 kurtarışla zirvede yer alan Harun Tekin yine büyük bir sorumluluğun altına girecek. Pablo Martin Batalla da sakatlığını atlattı ve takımın taktik antrenmanına katılarak teknik heyete rahat nefes aldırdı. Batalla yönetimindeki kadroda en sorunlu bölge ise kanatlar. Emre Taşdemir ve Josua John'un sakatlıkları teknik heyeti düşündürüyor. Bu futbolcuların durumuna göre forvet hattı da şekillenecek. Stancu ile Kubilay Kanatsızkuş arasındaki tercih maç saatinde belli olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.