Hava Durumu

Bursaspor'da o futbolcuların ilk vukuatları değil

Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Sercan Yıldırım ve Deniz Yılmaz daha önce de benzer durumu yaşamış isimler. Sercan Sivasspor ve Bursaspor, Deniz de Trabzonspor'da kadro dışı tecrübesiyle karşı karşıya kalmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2017 05:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2017 05:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da o futbolcuların ilk vukuatları değil

Bursaspor'da Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerinin teknik direktör Mutlu Topçu'nun raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Sercan Yıldırım ile Deniz Yılmaz'ın bu ilk vukuatları değil. Bursaspor'daki üçüncü dönemini yaşayan Sercan Yıldırım daha önce de Yeşil Beyazlı takımda kadro dışı bırakılmıştı. Dönemin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam Anderlecht maçının kaybedilmesinden sonra disiplinsiz hareketleri ve özel hayatıyla sürekli gündeme gelen Sercan Yıldırım'ı kadro dışı bırakmış, Sercan'la birlikte Volkan Şen ve İbrahim Kaş'a da kulüp bulmalarını söylemişti.

ÇALIMBAY KARAR VERDİ

Sercan Yıldırım Sivasspor'da da benzer durumla karşılaştı. Rıza Çalımbay'ın teknik direktörlüğünü yaptığı dönemde izinsiz olarak şehri terk eden, bu nedenle antrenmanlara çıkmayan verilen para cezasını da kabul etmeyen Sercan Yıldırım, Rıza Çalımbay tarafından süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Sercan Yıldırım Şanlıurfaspor'da forma giyerken de alacaklarını tahsil edemediği için takımının Antalya kampından ayrılarak Galatasaray'a geri dönmüş fakat forma şansı bulamamıştı. Sercan Yıldırım üçüncü Bursaspor seferinde de bu kez Mutlu Topçu'nun kararıyla kadro dışı bırakıldı.

TEKELİOĞLU İLE TARTIŞMIŞTI

Bursaspor'a geçen sezon devre arasında Trabzonspor'dan gelen Deniz Yılmaz da daha önce kadro dışı tecrübesi yaşamış bir futbolcu. Bordo Mavili formayı giydiği günlerde Fenerbahçe maçı öncesi teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile antrenmanda tartışan Deniz Yılmaz kadro dışı bırakılmıştı. Deniz Yılmaz Elazığspor'dan gittiği Trabzonspor'da umduğunu bulamamış ve Bursaspor'a transfer olmuştu. Kayserispor maçında kırmızı kart gören takımını 10 kişi bırakan Deniz Yılmaz kariyerinde ise ilk kez kırmızı kartla tanıştı. Deniz'in gördüğü bu kart kariyerinin ilk kırmızı kartı olarak kayıtlara geçti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.