Hava Durumu

Bursaspor'da özgüvenim yerine geldi

Bursaspor'da devre arasında takıma gelmesine rağmen çabuk uyum sağlayarak attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Sebastian Pinto, kariyerinin en parlak dönemini yaşadığını söyledi. Daha yapacak çok şeyi olduğunu ifade eden Pinto, "Henüz film bitmedi ve ben de filmin en iyi oyuncusu değilim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2012 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2012 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da özgüvenim yerine geldi

Şili basınına açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, "Türkiye'de bir isim yapınca insanlar onu tanıyor ve çok seviyor. Daha benim yapacağım ve Bursaspor taraftarına vereceğim çok şey var. Henüz film bitmedi ve ben de filmin en iyi oyuncusu değilim. Ama tüm Bursaspor taraftarı beni sevdikleri ve bağırlarına bastıkları için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


"BURSASPOR'DA ÖZGÜVENİM YERİNE GELDİ"

Her zaman ağırbaşlı olacağı ifade eden Pinto, "Bir dönem kariyerimde düşüşe geçmiştim ve zaman kaybettiğimi hissettim. O anda kendimi yeniden toparlayıp, tam gazla çalışmaya ve elimden gelen her şeyi yapmaya başladım. Bursaspor'da özgüvenim yerine geldi" şeklinde konuştu.


"MİLLİ TAKIMDA DİŞİMLE TIRNAĞIMLA HER ŞEYİMİ ORTAYA KOYACAĞIM"

Milli takıma çağrılmasını da değerlendiren golcü futbolcu, "Suazo, Sanchez, Vargas ve Fernandez ile dişe diş bir mücadelenin içinde olacağımı biliyorum. Dişimle, tırnağımla her şeyimi ortaya koyacağım. Kapasiteme güvenmesem buraya gelmezdim" diye kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.