Hava Durumu

Bursaspor'da radikal hamle! Kimlerle yollar ayrılacak?

Hayata geçirilmesi planlanan karara göre, sezon sonunda mukavelesi sona erecek ve kendilerinden istenilen performans sağlanamayan oyuncularla görüşülerek karşılıklı anlaşma çerçevesinde serbest kalmalarının önü açılacak. Böylelikle hem kadro maliyeti hem de oyuncu sayısı düşecek.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2017 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2017 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da radikal hamle! Kimlerle yollar ayrılacak?

Yönetim, devre arasında, fayda sağlanamayan bazı oyuncularla yolları ayıracak

HAMLE DEVRE ARASINDA

Bursaspor yönetimi ağırlaşan ekonomik şartlar sebebiyle radikal sayılabilecek bir karar almaya hazırlanıyor. Ali Ay ve ekibi yüksek oyuncu giderlerinden kurtulmak için kadro maliyetini düşürme kararını planlıyor. Buna göre Yeşil Beyazlı yönetim devre arasına kadar oyuncuların performanslarını ve sakatlık durumlarını mercek altına alacak. Elde edilen veriler ışığında da teknik direktör Paul Le Guen'le masaya oturacak ve fayda maliyet analizine göre bazı isimlerle yolları ayıracak.

MALİYET DÜŞÜRÜLECEK

Bu radikal sayılabilecek hamlede öncelik sakatlık ve performans olarak üst düzeye bir türlü çıkamayan oyuncuların daha dikkatli inceleneceği öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek bazı oyuncu ve menajerleriyle yapılacak görüşmede karşılıklı anlaşma yoluna gidilecek ve serbest kalmaları sağlanacak. Bu bağlamda önümüzdeki süreçte hem teknik direktör Paul Le Guen'in istediği kadro sayısına ulaşılacak hem de oyuncu maliyetleri büyük ölçüde azaltılmış olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.