Hava Durumu

Bursaspor'da savunmadan ekstra mesai

Yeşil Beyazlılar, sezon boyunca defans oyuncularından aldığı katkılarla bu alanda zirveye yürürken Aziz Behich 5 gol, Ekong ve Ertuğrul da 2'şer golle öne çıkan isimler oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da savunmadan ekstra mesai

KRİTİK GOLLERDE İMZA
Spor Toto Süper Lig 30. ve 31. haftasında aldığı galibiyetlerle puantaj olarak rahatlayan ve geçtiğimiz hafta düşme hattındaki takımların aldığı sonuçlara göre bitime 2 maç kala ligde kalması garantilenen Bursaspor'da bu sezon savunma oyuncularının gol yollarında verdiği katkı göze çarpıyor. Şu ana kadar ligde oynadığını 32 mücadele toplam 42 kez fileleri havalandırma başarısı gösteren Yeşil Beyazlılar, bu gollerin 11'ini savunma oyuncularıyla buldu. Skora verdikleri katkıların yanı sıra asistleriyle de öne çıkan Timsah'ın savunmacıları geride kalan müsabakalarda 5 de asist yapmayı başardı.

ZİRVEYİ PAYLAŞIYOR
Yeşil Beyazlılarda solbek Aziz Behich 5 gol ve 2 asistle gol yollarına en çok katkı yapan isim olurken, Avustralyalı kramponu 2'şer golle William Ekong ve Ertuğrul Ersoy takip ediyor. Stoper Titi ve sağbek Barış Yardımcı ise 1 gol ve 1 asistle Timsah'ın gol yollarındaki elini güçlendiriyor. Ligdeki diğer ekiplere baktığımızda ise Bursaspor, savunmacılarından direkt gol olarak en çok katkıyı alan takımlar sıralamasında 11'er golle Beşiktaş ile zirveyi paylaşırken gol ve asist birleşiminde ise Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir'in ardından toplam 15 katkı ile 5. sırada yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.