Hava Durumu

Bursaspor'da Sercan Yıldırım'la ipler kopuyor

Teknik direktör Paul Le Guen'in kadroda düşünmediği futbolculardan Sercan Yıldırım için yönetim tavrını belirledi, oyuncuya kulüp bulması için süre verildi. Sercan 9 gün içinde kulüp bulamazsa sözleşmesi sona erdirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2017 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2017 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Sercan Yıldırım'la ipler kopuyor

Sercan Yıldırım'la ipler kopma noktasına geldi

TAM 9 GÜN SÜRESİ KALDI

Bursaspor'da kadroda teknik direktör Paul Le Guen'in raporu doğrultusunda kendilerine kulüp bulmaları söylenen futbolcular için henüz bir somut adım atılmış değil. Bu oyunculardan biri olan Sercan Yıldırım'a da menajeri aracılığıyla kulüp bulması bildirildi. Şu ana kadar kendisine bir kulüp bulamayan, yönetimin de arayışları sonuç vermeyen Sercan'la Bursaspor arasındaki ipler kopma noktasına geldi. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla birlikte çalışamayan futbolcu geride kalan 9 gün içinde kulüp bulmazsa sözleşmesinin feshedilmesi kararlaştırıldı.

BİR YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

Bursaspor'daN yıllık 550 bin Euro ücret alan tecrübeli futbolcunun Yeşil Beyazlı kulüple sözleşmesi 2019 Mayıs sonunda bitiyor. Futbola Bursaspor altyapısında başlayan Sercan Yıldırım 2009-10 sezonunda elde edilen şampiyonluktaki performansıyla dikkat çekmiş, Yeşil Beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi'nde ilk ve tek gol atan Türk futbolcusu olarak tarihe geçmişti. Sercan Yıldırım Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray, Sivasspor, Şanlıurfaspor, Balıkesirspor formalarını giymiş, geçen sezon yeniden Yeşil Beyazlı takıma geri dönmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.