Hava Durumu

Bursaspor'da Sercan Yıldırım sakatlığının ardından konuştu

Bursaspor'da dün yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalması beklenen Sercan Yıldırım, formayı yeniden almak için savaşırken yaşadığı talihsiz olayın kendisini çok üzdüğünü söyledi. Yıldırım, camiaya kendisini daha iyi ifade etmesi gerektiğini farkında olduğunu belirterek, "Bu öyküyü daha coşkulu bir şekilde sürdürmek istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Sercan Yıldırım sakatlığının ardından konuştu

Yeşil-beyazlı takımda dün yapılan antrenmanda sağ diz bağlarında zorlanma meydana gelen Sercan Yıldırım'ın uzun bir süre sahalardan uzak kalabileceği bildirildi. Golcü oyuncu, sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.
"Camiaya kendimi daha iyi ifade etmem gerektiğinin farkındayım"

'Dün yaşadığım sakatlık sonrası ilettiğiniz geçmiş olsun mesajlarına teşekkür ediyorum' diyen Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:
"Formayı yeniden almak için savaşırken bu talihsiz olayın olması beni çok üzdü. Altyapısından yetiştiğim ve pek çok tarihi başarıya tanık olduğum bu yeşil-beyaz forma ile yeni zaferlere uzanabilmek için tedavi sürecinde elimden gelen gayreti göstereceğimden şüpheniz olmasın. Camiaya kendimi daha iyi ifade etmem gerektiğinin farkındayım, benden sahada daha iyisini yapmamın beklendiğini de biliyorum. Çünkü top toplayıcılıkla başlayıp şampiyonluk kupasına, oradan şampiyonlar liginde gol sevincine uzanan bir öyküm var burada ve bu öyküyü daha coşkulu bir şekilde sürdürmek istiyorum. Bu doğrultuda daha çok çalışacağım, daha çok çabalayacağım. Destek mesajları için bir kez daha teşekkürler. Pes etmek yok."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.