Hava Durumu

Bursaspor'da sezon mutlu bitsin

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında bugün saat 18.00'de deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak ve Ali Şansalan'ın düdük çalacağı maç Bein Sports-2'den canlı yayınlanacak. Müsabaka aynı zamanda Pablo Martin Batalla'nın Bursaspor'daki son maçı olacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da sezon mutlu bitsin

2 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Spor Toto Süper Lig'de 3 hafta önce kümede kalmayı garantileyen ve geçtiğimiz sezonki gibi bir kabus yaşamadan sezonun son maçına gelmeyi başaran Bursaspor, bugün 2017-2018 sezonunun son maçına çıkıyor. Yeşil Beyazlılar 34. hafta karşılaşmasında saat 18.00'de ligde geçtiğimiz hafta Kasımpaşa önünde aldığı 3-1'lik mağlubiyetle küme düşmeyi garantileyen Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak ve Timsah için sezon finali niteliği taşıyan müsabakayı Çanakkale Bölgesi hakemi Ali Şansalan yönetecek.

70. KEZ KARŞILAŞIYORLAR

İki takım yarınki mücadele ile birlikte Süper Lig'de 70. kez kozlarını paylaşacak. Bu mücadelelerin 26'sında Bursaspor sahadan galibiyetle ayrılırken, 22 karşılaşma berabere bitti. 21 müsabakada ise Ankara temsilcisi sahadan 3 puanla ayrılan ekip olmayı başardı. Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan mücadelede ise karşılaşma Petar Skuletic ve Titi'nin attığı gollerle 1-1'lik eşitlikle sona ermişti. Rakibine son 4 maçta 3 kez kaybeden Bursaspor, bundan önceki son 19 karşılaşmada da aynı mağlubiyet sayısı almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.