Hava Durumu

Bursaspor'da şok gelişme!

Bursaspor'da dün şok bir gelişme yaşandı. Kendilerine takım bulmaları söylenen Merter Yüce ve Deniz Yılmaz kulübe yine alacaklarından dolayı ihtarname gönderdi. Başkan Ali Ay apar topar futbolcuların hesabına paralarını yatırdı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2018 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2018 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da şok gelişme!

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Bursaspor Antalya'da ligin ikinci yarısı için çalışmalarını sürdürürken Özlüce Tesisleri'nde hareketli dakikalar birbirini izledi. Kendilerine kulüp bulmaları söylenen Merter Yüce ve Deniz Yılmaz kulübe alacaklarından dolayı ih-tarname gönderdi. Merter Yüce'nin 1.5 ay önce çektiği ihtarnamede süre dün dolar- ken daha önce ödeme konusunda anlaşıl-dığı vurgulanan tecrübeli futbolcu kararını değiştirdi ve yönetime 'Serbest kalma ve TFF'ye gitme' restini ortaya koydu. 3 aylık alacağını isteyen Merter'e 1 aylık alacağını yine ihtarname yoluyla tahsil etmek isteyen Deniz Yılmaz da eşlik etti.

Bu olay Özlüce Tesisleri'nde buz gibi bir hava estirdi. Geçen hafta 'Artık para vermeyeceğim' diyen başkan Ali Ay'ın hayli sinirlendiği öğrenildi. Ali Ay oyuncuların TFF'ye gitme restine karşılık apar topar futbolcuların hesabına kendisi ödeme yaptı. Bu gelişme üzerine Bursaspor Merter Yüce'nin iznini iptal etti. Kendisine kulüp bulması söylenen tecrübeli futbolcu bugünden itibaren Özlüce Tesisleri'nde tek başına çalışacak. Bugün Antalya kampına katılacak Başkan Ali Ay yaşanan bu durumla ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuna bilgi verecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.