Hava Durumu

Bursaspor'da Sokol Cikalleshi bombası

Bursaspor bonservisi Başakşehir'de olan Arnavut golcünün peşinde...Transferi bizzat başkan Ali Ay yürütüyor. Başakşehir Sokol Cikalleshi'yi kiralık göndermiyor. Ali Ay, Göksel Gümüşdağ'dan fiyatta indirim istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2017 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2017 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Sokol Cikalleshi bombası

Bursaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Yeşil Beyazlılar yeni sezonun kadro planlamasında önemli yer tutacak forvet için aradığı ismi buldu. Başkan Ali Ay'ın bizzat ilgilendiği golcü ise Sokol Cikalleshi. Bonservisi Başakşehir'de olan ancak Hugo Rodallega'nın takımdan ayrılmasıyla geçen sezonu kiralık olarak Akhisar Belediyespor'da geçiren Arnavut golcü için Bursaspor'un girişimlere başladığı bildirildi. Oyuncunun menajeri de Bursaspor'un Sokol Cikalleshi'yle ilgilendiğini Bursa Hakimiyet'in sorusu üzerine doğruladı. Sokol Cikalleshi 2015-16 sezonunda Başakşehir'e 1,8 milyon Euro karşılığında Hırvatistan'ın Split takımından transfer olmuştu.

KİRALIK DÜŞÜNÜLMÜYOR

İstanbul ekibinde 1,5 sezon forma giyen Sokol Cikalleshi Adebayor'un kadroya katılmasıyla fazla forma şansı bulamadı. Aynı dönemde Hugo Rodellaga'nın Trabzonspor'a transfer olmasıyla Akhisar Belediyespor'a kiralanan golcü futbolcu 2016-17 sezonunda 27 maçta 10 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Sokol Cikalleshi'yle ilgili Başakşehir'in vereceği karar önemli. Piyasa değeri 2 milyon 250 bin Euro olan Arnavut futbolcuyu başkan Göksel Gümüşdağ'ın kiralamayı düşünmediği ve bonservisiyle elden çıkarmayı planladığı öğrenildi. Başkan Ali Ay'ın TFF ve Kulüpler Birliği'nde iyi ilişki kurduğu Gümüşdağ'dan ısrarla istedikleri Arnavut golcünün bonservisinde indirim talep ettiği belirtildi.

Başakşehir'le 31 Ağustos 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Sokol Cikalleshi 26 yaşında ve 1,85 boyunda. Bursaspor'a karşı bugüne kadar 3 maça çıkan Arnavut golcü Yeşil Beyazlı fileleri 1 kez havalandırırken, 3 asiste imzasını attı. Bugüne kadar Besa Kavaje, Skenderbeu, Kukesi ve Split takımlarının formalarını giyen Sokol Cikalleshi kulüp kariyerinde 137 maçta 54 kez fileleri havalandırdı. Arnavut krampon milli takım formasıyla da 24 maçta 2 kez gol sevinci yaşadı.(Süha GÜRSOY'un ÖZEL HABERİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.