Hava Durumu

Bursaspor'da sonuç hayal kırıklığı

Le Guen, "Öncelikle sonuç bende hayal kırıklığı oluşturdu. Çok fazla duran top kazandık, bunları daha iyi değerlendirebilirdik. Devre arasında katkı verecek 2-3 oyuncu transfer edersek harika olur. Ancak sezonun ilk yarısı itibariyle genel durumumuzdan memnunum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2017 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2017 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da sonuç hayal kırıklığı

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, 1-1 sonuçlanan Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 1 puanın kendisinde hayal kırıklığı yarattığını ancak sezonun ilk yarısı itibariyle genel durumdan memnun olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Öncelikle sonuç bende hayal kırıklığı oluşturdu. Ama oyuncularımızın sahadaki galibiyet arzusu beni memnun etti. İlk yarıdaki oyunumuz gayet tatmin ediciydi, oyunu kontrol ettik, fırsatlar bulduk, çok fazla duran toplar kazandık, bunları daha iyi değerlendirebilirdik. Günün sonunda memnunum, oyuncularım savaşma ruhunu ve beklediğim oyunu ortaya koydular. Oynama biçimimiz dolayısıyla galibiyeti bile alabilirdik" diye konuştu.

Devre arası transfer döneminde öncelikli hedeflerinin ellerindeki kadroyu korumak olduğunu ve takıma 2-3 takviye yapılması halinde harika olacağını söyleyen Fransız teknik adam, "Transfer döneminde önceliğimiz kadromuzu korumak olacak, olmalı da. Öncelikle ilk 11'i korumalıyız. Katkı verecek 2-3 oyuncu transfer edersek bu harika olur. Tabii ki mükemmel değiliz, kendimizi geliştirmeliyiz. Sezon öncesinde çekindiğimiz bazı şeyler vardı. Belki buna geçtiğimiz seneden kalan travmalar diyebiliriz" dedi. Tecrübeli teknik adam maçın hakemi Hüseyin Göçek hakkında sorulan soruyu ise, "Açıkçası hakemden çok memnun olmadım ama hakemlik zor bir meslek. Oyunun çok fazla durduğunu düşünüyorum" şeklinde cevapladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.