Hava Durumu

Bursaspor'da stopere yeni aday Sörensen

Kadrosunu iki stoperle güçlendirecek Bursaspor'da son olarak menajerler Danimarkalı Frederik Sörensen'i Yeşil Beyazlılar'a önerdi. Bonservisi Köln'de bulunan 26 yaşındaki stoperin kiralık gelmesi gündemde.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2018 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2018 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da stopere yeni aday Sörensen

MENAJERLER ÖNERDİ

Titi ve Ekong'un takımdan ayrılmasıyla kadroda baş gösteren stoper sıkıntısı üzerine bu mevki için iki yeni oyuncuya yönelen Bursaspor'da gündeme gelen son isim Frederik Sörensen oldu. Bonservisi Almanya'nın Köln takımında bulunan ve sözleşmesi 2021'de sona erecek Danimarkalı futbolcu menajerler aracılığıyla Yeşil Beyazlı kulübe önerildi. 26 yaşındaki stoperin yüksek bonservis maliyeti nedeniyle menajerlerin tecrübeli savunmacıyı kiralık olarak Bursaspor'a getirebileceklerini söyledikleri kaydedildi.

AYBABA BİLGİ İSTİYOR

Futbola ülkesinde başlayan ve 2010'da İtalya'nın köklü kulüplerinden Juventus'a transfer olan Frederik Sörensen daha sonra Bologna ve Hellas Verona takımlarının da formasını giydi. 2015'te Köln'le anlaşma sağlayan ve sözleşmesini 2017'de yenileyen Sörensen Almanya'da 3 sezonda 92 kez forma giydi. 26 yaşındaki stoperle ilgili son kararı teknik direktör Samet Aybaba verecek. Aybaba'nın Frederik Sörensen hakkında bilgi toplanmasını istediği ve scout ekibinin bu oyuncu üzerinde yoğunlaştıkları öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.