Hava Durumu

Bursaspor'da sürpriz transfer

Son olarak Galatasaray'da forma giyen ve halen boşta olan 32 yaşındaki Rumen kramponla 350 bin Euro karşılığında 1+1 yıllık anlaşmaya varıldı. Iasmin Latovlevici 22 maç oynadığı takdirde sözleşmesi doğrudan uzayacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da sürpriz transfer

ÖZEL MADDE

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da sürpriz bir anlaşma sağlandı. Yeşil Beyazlılar solbek mevkisi için kadroya 4'üncü takviyeyi Iasmin Latovlevici ile yaptı. Rumen futbolcunun menajerleriyle dün Bursa'da görüşen Ali Ay yönetimi 1+1 yıllık anlaşma sağladı. 32 yaşındaki Iasmin Latovlevici Bursaspor'dan bir yıl için garanti ücret olarak 350 bin Euro alacak. Rumen futbolcu sezon içinde 22 maç oynadığı takdirde sözleşmesi bir yıl daha uzatılacak.

KADRODAKİ 4'ÜNCÜ SOLBEK

Aziz Behich'in PSV'ye olası transferi, Emre Taşdemir ile Onur Atasayar'ın düzenli sakatlıkları Samet Aybaba'yı bu yönde bir tercih yapmaya yöneltti. Aybaba'nın özellikle Emre Taşdemir konusunda yönetimle görüştüğü ve "Bu son uyarım. Eğer düzelmezse kadro dışı bırakırım" demesi üzerine Iasmin Latov-levici'nin transferinin gerçekleştiği bildirildi. Bonservisi elinde olan Latovlevici yarın geçeceği sağılık kontrolünün ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak.

TÜRKİYE'DEKİ 4. TAKIMI

Iasmin Latovlevici futbola ülkesi Romanya'da başladı. CFR Timişoara, Potitehnica Timişoara, Gloria Bistrita ve Steau Bükreş'te oynadıktan sonra 2015-16 sezonunda Türkiye'nin kapısını araladı. Sırasıyla Gençlerbirliği ve Karabükspor'da oynadı. Igor Tudor'un Galatasaray'da göreve gelmesiyle Sarı Kırmızılı takıma transfer oldu. Bonservisi elinde bulunan Iasmin Latovlevici profesyonel kulüp kariyerinde toplam 231 maça çıktı ve 15 gol kaydetti. Rumen krampon ülkesinin milli takımında da 12 kez görev aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.