Hava Durumu

Bursaspor'da tahta haftaya kaldı

Bursaspor'da yılan hikayesine dönen transfer tahtasının açılması önümüzdeki haftaya kaldı. Tahtanın hafta ortasında açılması halinde Yeşil Beyazlılar'ın transfer yapabilmesinin önünde sadece üç iş günü olacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2019 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2019 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da tahta haftaya kaldı

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI

TFF'deki sorun yaşanılan dosyaları çözüme kavuşturan Yeşil Beyazlılar kamuya borçların yapılandırılması konusunda büyük bir sorun yaşadı. Ankara'da üst düzey bürokratlarla yapılan ve birkaç gün süren görüşmeler belirli bir noktaya gelirken, şu an için anlaşma tam anlamıyla sağlanamadı. Bürokratların Bursaspor'dan borca karşılık kefil istedikleri öğrenilirken, sorunun çözümü için önümüzdeki hafta yeniden Yeşil Beyazlı heyetle görüşme kararı aldıkları ifade edildi.
Bursaspor Yönetimi bu süreçte yapılandırma ve kefalet için kullanılacak finans kaynağını bulmaya çalışacak. Sorunun 27 Ağustos Salı ya da 28 Ağustos Çarşamba günü çözüme kavuşturulması bekleniyor. Bilindiği gibi Türkiye'de transfer dönemi 2 Eylül Pazartesi günü sona erecek. Bu durumda Bursaspor'un transfer tahtasını açması halinde önünde sadece üç resmi iş günü kalacak. Prensip anlaşmasına varılan futbolcuların bekleyip beklemeyeceği belirsizliğini koruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.