Hava Durumu

Bursaspor'da tartışılan isimlerden geri adım!

Ali Ay yönetiminden Görkem Akbaş, Sezer Sezgin ve Ömer Faruk Şahin'in Bursaspor başkan adayı Mesut Mestan'ın listesinde yer almaları camiada büyük tepki toplamıştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2019 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2019 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da tartışılan isimlerden geri adım!

Üç isim de dün aday listesinde yer almayacaklarını Divan Başkanlık Kurulu'na bildirdi. Görkem Akbaş, Sezer Sezgin ve Ömer Faruk Şahin, Divan Başkanlık Kurulu'na yazılı dilekçeyle geri çekilme kararlarına resmiyet kazandırdı. Bu isimlere ek olarak yedek listede bulunan Dr. Murat Çalıkapan da Divan Başkanlık Kurulu'na istifa dilekçesini teslim etti.

Sezgin'den açıklama

Bursaspor başkan adayı Mesut Mestan'ın listesinden çekilen Bursaspor Basketbol AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Sezen, Sezgin, yaptığı açıklamayla yaşanan süreci anlattı. Sezgin, "Yaklaşmakta olan olağanüstü kongremiz öncesi çok sevdiğimiz Bursasporumuzun başkansız kalma ihtimaline bile şahit olduğumuz şu günlerde, taşın altına elini sokmuş bir grup Bursaspor sevdalısının önünü açmak adına, ismimin de yer aldığı yeni yönetim kurulu aday listesinde yer almayacağımı bildirir, saygılarımın kabulünü rica ederim." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.