Hava Durumu

Bursaspor'da tek çare Hernani

Yeşil Beyazlı kulüp Samuel Adegbenro'yu Rosenborg'a kaptırdı. Özlüce'de şimdi tüm dikkatler Portekiz'in Porto takımında forma giyen Hernani'nin üzerine yoğunlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2017 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2017 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da tek çare Hernani

Bursaspor Norveç'te istediğini bulamadı, transferde rota Portekiz'e döndü

PARAYI PEŞİN İSTEDİLER

Bursaspor'un resmi transfer teklifi yaptığı Norveç'in Viking takımında forma giyen Samuel Adegbenro bir başka Norveç ekibi Rosenborg'a transfer oldu. Yeşil Beyazlı kulüp dün son kez Vikingli yöneticilerle görüştü. Viking transfer karşılığında Bursaspor'dan 1,5 milyon Euro bonservis ücreti talep ederken, bunun 1 milyon Euro'sunu imza sırasında peşin istedi. Bursaspor ise 800 bin Euro'yu 30 gün içinde ödemeyi taahhüt edince Viking bu şartlar altında anlaşmanın mümkün olmadığını Bursaspor'a iletti. Bursaspor'la anlaşma zemini bulamayan Viking Adegbenro'yu yine bir Norveç takımı Rosenborg'a sattı. Samuel Adegbenro'da umduğunu bulamayan Bursaspor'da tüm dikkatler Portekiz'in Porto takımında forma giyen Hernani'ye çevrildi.

Samuel Adegbenro bir başka Norveç ekibi Rosenborg'a transfer oldu

TEK SEÇENEK KİRALAMA

Mikel Agu'nun transferi sırasında Portekiz ekibiyle iyi bir ilişki kuran Yeşil Beyazlılar Hernani'yi transfer etmek istediklerini dün bir kez daha Portolu yöneticilere iletti. Portolu yöneticilerin bonservisine 8 milyon Euro istedikleri Hernani'yi kiralama amacında olan Bursaspor şimdi Portekiz'den gelecek yanıtı bekliyor. Hernani konusunda henüz Porto bir kiralama ücreti belirlemedi ancak Bursaspor yönetimi 300 bin Euro kiralama bedeliyle renklerine kattığı Mikel Agu'dan biraz daha fazla bir ücrete bu transferin bitebileceğine inanıyor. 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bu sezon takımında geride kalan iki hafta boyunca sadece 18 dakika forma giyebilmiş, bu durum Bursaspor cephesinde Hernani'nin takımdan ayrılmak üzere olduğu fikrini doğurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.