Hava Durumu

Bursaspor'da tek eksik Hosogai

Süper Lig’in 29. haftasında yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor’da tek hedef mutlak galibiyet. Avrupa Kupalarını hedefleyen yeşil-beyazlılarda, kart cezalısı Hosogai dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da tek eksik Hosogai
Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında yarın Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı Serkan Tokat yönetecek.

SÜPER LİG’DE 8. RANDEVU

İki ekip yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 8. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan karşılaşmalarda taraflar ikişer galibiyet alırken, 3 müsabaka ise eşitlikle sonuçlandı. Yeşil-beyazlı ekip, Akhisar Belediyespor’u ağırladığı 3 lig maçında da mağlubiyet yaşamadı. Ligin ilk yarısında Manisa’da oynanan mücadeleyi Akhisar Belediyespor 3-1’lik skorla kazanmasını başarmıştı.

BURSASPOR’DA SAKATLAR SAHAYA DÖNÜYOR

Bursaspor’da bir süredir sakatlıkları bulunan oyunculardan kaptan Serdar Aziz, golcü oyuncu Sercan Yıldırım ve Balazs Dzsudzsak’ın Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun şans vermesi halinde yarınki mücadelede forma giyebilecekleri öğrenildi. Yeşil-beyazlı takımda ligin 28. haftasında oynanan Beşiktaş karşılaşmasında kırmızı kart gören Hosogai dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

DÜDÜK SERKAN TOKAT’TA

Yarın saat 16.00 Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda başlayacak olan Bursaspor - Akhisar Belediyespor karşılaşmasını Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Oğuz Terzi yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arkın Akgöl olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.