Hava Durumu

Bursaspor'da Titi ve Ekong ilk çalışmaya çıktı

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah Özlüce Tesisleri'nde saatlerinde yaptığı tek çalışmayla sürdürdü, cumartesi günü yeşil beyazlı kulübe imza atan Titi ve Ekong'da takımla birlikte çalıştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2017 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2017 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Titi ve Ekong ilk çalışmaya çıktı

Yeni sezon hazırlıklarının 9'uncu gününe giren Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen'in nezaretindeki antrenman, saha içinde yapılan toplantıyla başladı. Le Guen, haftanın son çalışmasında futbolcularına güç geliştirici atrenman yaptırdı.

Isınma sonrası 4 gruba ayrılan yeşil beyazlı futbolcular yardımcı antrenör Yves yönetiminde önce pas, ardından da geniş alanda serbest bir oyun oynadı. 30 dakikalık bu oyunun sırasında sertliklerin olması üzerine oyunu durduran Le Guen, "Arkadaşlarınıza sert girmeyin. Faul yapmanızı istemiyorum" dedi, Pascal ile Ekong'un da dikkatini çekti.

Çalışmanın son bölümünde ise Bursasporlu futbolcular, tam sahada 4 kalecinin de dahil olduğu pas ve gole yönelik çalışma yaptı. Antrenmanda yeşil beyazlıların yeni transferleri Titi ile Ekong'un hazır olduğu gözlendi.

ÜÇ OYUNCU KOŞTU

Bursaspor'da sezon başında yapılan antrenmanlarda sakatlık geçiren İbrahim Serdar Aydın, Ertuğrul Ersoy ve Sercan Yıldırım, fizyoterapist eşliğinde koşarken, Bilal Kısa, Furkan Özçal, Emre Taşdemir'in ise tedavileri devam edildi.

Bursaspor yarın sabah ve akşam yapacağı iki çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.