Hava Durumu

Bursaspor'da Trabzon yolculuğu öncesi Le Guen şoku!

Bursaspor'da, Trabzonspor karşılaşması öncesi Le Guen şoku yaşanıyor. Tecrübeli çalıştırıcının, rahatsızlığı nedeniyle Trabzon'a gitmesine izin verilmedi. Uçağın kalkacağı sırada gelen haber üzerine ise uçak durduruldu ve kafile Le Guen'i beklemeye başladı. Kesin kararı Başkan Ay açıkladı. Ay, Le Guen'in tedavisine devam edileceğini ve sabah uçakla Trabzon'a gideceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Trabzon yolculuğu öncesi Le Guen şoku!

HABER/FOTOĞRAF I Tolga ÖZTAŞ

Trabzonspor ile Bursaspor, Süper Lig'in 16. haftasında yarın Trabzon'da yapacakları maçla 83. kez karşı karşıya gelecek.

Trabzon karşılaşması öncesi Bursaspor'da Paul Le Guen şoku yaşanıyor. Tecrübeli çalıştırıcı bir haftadır devam eden bağırsak enfeksiyonu rahatsızlığı enedeniyle Trabzon'a giden kafilede yer almadı.

Bursa'daki özel bir hastanede tedavisi devam eden le Guen'in Trabzon'da takımın başına olup olmayacağı, yarın yapılacak kontrolleri sonrası belli olacak.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Paul Le Guen'in sağlık durumuyla ilgili Bursaspor Kulübü'nüan resmi internet sitesinden açıklama yapıldı.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Parlakay: "Trabzon yolculuğumuz sırasında hocamız otobüste biraz rahatsızlandı, daha önce bağırsağında bir problem olduğu için yine aynı bölgeden bir sorun yaşadı. Biz hemen hastahaneye gittik, şuan tetkikleri yapıldı ciddi bir problem yok, doktorumuz dinlenmesini istiyor. Kendisi bizimle çok gelmek istiyor" dedi.

Kulüp Doktoru Gökhan Özhan ise, "Hocamızın yaklaşık 1 hafta önce karın ağrısı sebebiyle Medikabil Hastahanesi'nde kontrollerini yaptık. Bağırsak enfeksiyonu teşhisi konuldu ilaçlarını düzenli olarak alıyordu. Ancak otobüste tekrar rahatsızlandı ve tansiyon düşüklüğü yaşadı bizde hemen hastahaneye götürdük. Yolculuk yapması şuan riskli olabilir. Hastahanede kontrolleri yapıldı şuan durumu iyi yarın olmak ihtimali yüksek. Benim uygun gördüğüm bu gece dinlenip yarın gelmesi" şeklinde konuştu.

SON DAKİKADA KARAR DEĞİŞTİ.

Bu gelişmelerin ardından Yenişehir Havalimanı'ndan kalkmaya hazırlanan uçak, durduruldu ve Le Guen'in kafileye katılacağı haberi verildi.

KESİN KARARI BAŞKAN AY AÇIKLADI

Ay, yaptığı açıklamada, teknik direktör Le Guen'in Yenişehir Havaalanı'na giderken takım otobüsünde rahatsızlanmasının kendilerini korkuttuğunu söyledi.

Le Guen'in merkez Yıldırım ilçesinde özel bir hastaneye götürüldüğünü ve burada tedavi altına alındığını belirten Ay, "Yapılan tetkikler sonucu neyse ki korkulacak bir durum yokmuş. Bu geceyi hastanede geçirecek hocamız yarın doktorların izin vermesi halinde Trabzon'a gelerek takımının başında olacak. Bir an önce hocamızın sağlığına kavuşarak aramıza katılmasını bekliyoruz." diye konuştu.

KAFİLE TRABZON'A GİTTİ

Bu arada, yeşil-beyazlı kafileyi Trabzon'a götürecek olan uçak, yaklaşık 1 saatlik rötarla havalandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.