Hava Durumu

Bursaspor'da transfer arapsaçı

Bursaspor gündemdeki oyuncuların hemen hepsiyle temasını sürdürüyor. Golcü oyuncu konusunda Yeşil Beyazlılar'ın eli zayıf. Danimarkalı stoper Lasse Nielsen ve orta saha Henri Saviet'in menajerleri Bursa'ya davet edildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da transfer arapsaçı

NIELSEN ÖN PLANDA

Bursaspor transferde bu hafta başkan Ali Ay'ın da belirttiği gibi nokta atışı yapmaya çalışacak. Yeşil Beyazlıların gündemini meşgul eden üç futbolcu var. Golcü konusunda Papiss Cisse'den yüksek fiyatı nedeniyle vazgeçmek durumunda kalan Yeşil Beyazlılar Seydau Doumbia'nın henüz Suudi Arabistan'a gidip sözleşme imzalamamasıyla umutlandı. Bursaspor bu hafta içinde 30 yaşındaki golcü oyuncu için bir kez daha nabız yoklayacak. Bursaspor yönetimi Titi'nin alternatifini ise İsveç'te bulmuştu. Teknik direktör Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda harekete geçen transfer heyeti Malmö'nün Danimarkalı stoperi Lasse Nielsen'in menajerini Bursa'ya çağırdı.

SAVIET'TE ISRARCILAR

Bursaspor aynı bölge için Keneth Omeruo'yu yedekte tutuyor. Aybaba yönetime önceliğinin Nielsen olduğunu bildirdi. Bonservisi Chelsea'de olan Omeruo'ya Bursaspor, Alanyaspor ve Kasımpaşa da talip. 25 yaşındaki stoperin yüksek maliyeti ve kiralık gelme durumunun söz konusu olması bu transferi ikinci plana itiyor. Yeşil Beyazlılar Mossoro'dan şu an için beklediği yanıtı alamadı. Ailevi sebeplerden dolayı ülkesi Brezilya'ya giden Başakşehirli oyuncu için hâlâ beklemede olan Ali Ay yönetimi Henri Saviet konusunda daha istekli bir tutum sergilemeye başladı. Yönetim Nielsen'inki gibi Saviet'in menajerini de Bursa'ya davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.