Hava Durumu

Bursaspor'da transfer taarruzu! Üçü de geliyor

Bursaspor yönetimi son kararını verdi. Başkan Ali Ay, Ankaragücü maçı sonrası oluşan karanlık tablonun son bulması adına Henri Saviet, Seydou Doumbia ve Lasse Nielsen'in alınmasını kararlaştırdı. Üç oyuncu da bu hafta içinde Bursa'ya getirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da transfer taarruzu! Üçü de geliyor

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

ALİ AY TALİMAT VERDİ

11 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynanılacak 2018-19 sezonu ilk maçı öncesi Ankaragücü ile yapılan hazırlık maçında alınan yenilgiden çok sergilenen futbol Yeşil Beyazlılar'da endişe yaratırken, Başkan Ali ay üç oyuncunun alınması talimatını verdi. Transfer konularını görüştüğü yöneticilere 'Düğmeye basın' diyen Ali Ay, teknik direktör Samet Aybaba'nın uzun süredir istediği oyunculardan Henri Saviet, Seydou Doumbia ve Lasse Nielsen'in transferlerinin iki gün içinde bitirilmesini istedi. Üç oyuncunun da menajerlerine haber gönderilirken Bursa'da son pazarlıklar yapılacak.

BURSA'YA GELECEKLER

Bonservisi Newcastle'da olan Henri Saviet'le daha önce prensip anlaşmasına varıldığı ve Senegalli futbolcunun bir süredir Bursaspor'dan haber beklediği bildirildi. Mossoro konusunda Başakşehir'den istediği yanıtı alamayan Bursaspor bir dönem Sivasspor'da da forma giyen tecrübeli oyuncuyu Bursa'ya çağırdı. Papiss Cisse'den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Yeşil Beyazlılar santrfor Seydou Doumbia'da karar kıldı. Arap yarımadasına transferi gerçekleşmeyen Sporting forması giyen Fildişili futbolcu da Bursa'ya davet edildi. Titi'nin alternatifini ise İsveç'te bulan Bursaspor, Danimarkalı Lasse Nielsen'de karar kıldı ve oyuncuyu Bursa'ya çağırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.