Hava Durumu

Bursaspor'da transfer tahtası açılmazsa Süper Lig hayal

Bursaspor'un ilk hazırlık maçında Fenerbahçe karşısındaki durumu gösterdi ki, yönetim transfer tahtasını açmazsa takımın işi çok zor. Camia bir an önce Bursaspor'un yeniden ait olduğu Süper Lig'e dönmesini beklerken, mevcut tablo bu durumu neredeyse imkansız kılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2019 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2019 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da transfer tahtası açılmazsa Süper Lig hayal

TECRÜBELİLER ELDEN KAÇTI

Süper Lig'e veda eden ve maddi imkansızlık nedeniyle takımın tecrübeli isimlerini bir bir elinden kaçıran Bursaspor'da Fenerbahçe ile oynanılan ilk hazırlık maçında genç futbolculardan kurulu 11 sahaya çıktı. Henüz profesyonel sözleşmesi bile olmayan oyuncuların da boy gösterdiği maçta gençlerin onurlu mücadelesi göz doldurdu. Gelecek adına olumlu sinyallerin verildiği maçta Yeşil Beyazlı genç kramponlar güçlü rakipleri karşısında tüm hünerlerini sahaya yansıttı ancak bu Fenerbahçe karşısında galibiyet için yeterli olamadı.

BU İŞİN ŞAKASI KALMADI

Mevcut durum gösterdi ki, sezonun başlamasına sayılı günler kala Bursaspor'da yönetimin transfer tahtasını açtırmaması halinde takımın işi hiç de kolay olmayacak. Diğer takımların kadrolarını güçlendirdiği ve anlaşma zemini aranan oyuncuların rakiplerle sözleşme imzaladığı şu günlerde transfer tahtasının kapalı olması Bursaspor'u uçuruma doğru sürüklüyor. Eğer takviye yapmak için transfer tahtası açılmazsa Bursaspor'un doğrudan ya da play-off oynayarak Süper Lig'e çıkması hayal olacak. Camia yönetimin elini çabuk tutmasını istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.