Hava Durumu

Bursaspor'da transfer tahtası ne zaman açılacak?

Bursaspor'da transfer tahtasıyla ilgili belirsizlik camiada endişe yaratıyor. Teknik direktör Yalçın Koşukavak da yönetimin bir an önce takıma gerekli takviyeleri yapmasını bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2019 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2019 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da transfer tahtası ne zaman açılacak?

Bursaspor'da yeni yönetimin transfer tahtasını açma konusundaki belirsizliği henüz ortadan kaldıramaması camiada karamsar bir hava oluşturmaya başladı. Yeşil Beyazlı renklere gönül verenler yönetimden bir an önce gerekli maddi kaynağı sağlayıp kulübü düzlüğe çıkararak kadroyu kurmasını ve takıma gerekli takviyeleri ivedilikle yapılmasını bekliyor.
Bu konuda kulüpten herhangi bir açıklamanın yapılmaması ise camianın içinde bulunduğu endişeyi iyiden iyiye arttırıyor.
Transfer tahtasındaki belirsizlik teknik direktör Yalçın Kaşukavak'ın da elini kolunu bağlıyor.

MALİTYETLİ OYUNCULAR KADRODA

Şu an için sadece genç futbolcularla yeni sezon hazırlıklarının startını veren Yalçın Koşukvak yönetimden bu belirsizlik ortamının sona erdirmelerini istiyor. Transfer tahtasının açılıp kadronun şekillenmesi beklenirken adı Bursaspor'la anılan birçok oyuncunun başka takımlarla anlaşması sıkıntının boyutunu daha da arttırıyor. Yeşil Beyazlılar'da çözüm bekleyen bir başka konu ise maliyeti yüksek oyuncuların hâlâ kendilerine kulüp bulamamaları. Yönetim bu oyuncuların satışından elde edeceği gelirle tahtasının açılmasını hesaplarken buradan da hayal kırıklığına uğradı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.