Hava Durumu

Bursaspor'da transferde flaş gelişme

Bursaspor Kulübü Nijeryalı futbolcunun kiralanması konusunda İngiliz ekibinden olumlu yanıt aldı ancak Leicester'li yetkililer elinizi çabuk tutun dedi. Yeşil Beyazlılar şimdi parasal konularda Ahmed Musa'yı ikna etmeye çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2018 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2018 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da transferde flaş gelişme

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Bursaspor'da transfer gündeminin ilk sırasında bulunan Ahmed Musa konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Leicester City'de oynayan golcü futbolcu için Yeşil Beyazlı kulübün İngiliz ekibine yaptığı transfer girişiminde ilk temas olumlu geçti. Leicester yönetimi Ahmed Musa'nın sezon sonuna kadar kiralanması konusunda Bursaspor'un teklifine olumlu yanıt verdi. İngiliz kulübü Bursaspor'a 'Elinizi çabuk tutun' derken, Nijeryalı futbolcuya Champion Ship takımlarından da teklif olduğuna vurgu yaptı. Başkan Ali Ay yaşanan bu gelişmeleri Antalya'da Paul Le Guen'le değerlendirecek.

Bursaspor yönetimi bu gelişme üzerine Leicester City'de yıllık 2 milyon 400 bin pound kazanan Ahmed Musa'ya yarım sezon için ciddi bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Nijeryalı futbolcu Dünya Kupası öncesi düzenli olarak futbol oynamak istediğinden Bursaspor'un teklifine göre yönünü belirleyecek. Kulüpten gelen bilgiler Ahmed Musa'ya yarım sezonluk 600 bin Euro'luk bir teklif yapılacağı yönünde. Öte yandan Leicester City Teknik Direktörü Claude Puel Ahmed Musa'nın performansından memnun olduğunu ancak bölgesindeki oyuncu fazlalığının onun önündeki en büyük dezavantaj olduğunu açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.