Hava Durumu

Bursaspor'da Webo bombası

Bursaspor'un başına geçen Şenol Güneş, Galatasaray ve Fenerbahçe'den transfer edilecek oyuncular için yönetime liste verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2014 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2014 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Webo bombası

Teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'i getiren Bursaspor'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. İddialı bir kadro ile sezona başlamak start vermek isteyen Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş gözünü Fenerbahçe ve Galatasaray'a çevirdi.

Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Holmen ile Webo'yu transfer etmek isteyen ve yönetime bu yönde kesin bir talimat veren Güneş, diğer  yandan da sarı-kırmızılı takımın kiralık olarak göndermeyi planladığı Salih Dursun ile Emre Çolak için nabız yoklamaya başladı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan 2'si yerli 2'si de yabancı olmak üzere 4 futbolcuyu transfer etmek isteyen Şenol Güneş, Pinto, Colin Kazım, Taiwo, Civelli ve Frey ile yolların ayrılmasını talep etti.

Güneş, sözleşmesine 5 milyon TL serbest kalma maddesi bulunan Şener Özbayraklı'nın da kesinlikle takımda kalmasını ve oyuncu ile yeni sözleşme imzalanmasını istedi.(Sporx)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.