Hava Durumu

Bursaspor'da yeni gözde Georgi Kostadinov

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un Bulgar Georgi Kostadinov ile ilgilendiği belirtildi. Levski Sofya'da forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun maçlarının Bursaspor tarafından izlendiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da yeni gözde Georgi Kostadinov

Yeni sezonun ilk transferini Feyenoord U19 Takımı'ndan Ozan Can Kökcü'yü renklerine katarak gerçekleştiren Bursaspor'da merkez orta saha için sürpriz bir isim gündeme geldi. Bulgaristan basını Yeşil Beyazlı kulübün Levski Sofya'da forma giyen Georgi Kostadinov'u yakından takip ettiğini yazdı. Çıkan haberlerde Bursaspor'un 26 yaşındaki futbolcunun maçlarını Bulgaristan'da izlediği ve olumlu görüş elde ettiği belirtildi.

114 MAÇTA 17 GOLÜ VAR

Levski Sofya ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Georgi Kostadinov 1.84 boyunda. Bu sezon takımında lig kupa ve hem de Avrupa arenasında toplam 20 maça çıktı, 4 gol attı, 1 asist yaptı. Bulgaristan Milli Takımı'nda da forma giyen 26 yaşındaki kramponun resmi lig kariyerinde 114 maçta 17 golü bulunuyor. Georgi Kostadinov Levski'den önce Chernomorets Pomorie, Ludogorets Razgrad, PFC Beroe formalarını giydi. (Ozan DEMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.