Hava Durumu

Bursaspor'da yeni hedef: Bifouma

Djalma Campos’tan istediği yanıtı alamayan Bursaspor’da Hamzaoğlu eski defterleri açtı. Sezon içinde izlemek istediği ancak gittiği maçta oynamayan Reims forması giyen Thievy Bifouma Yeşil Beyazlılar’ın bir kez daha radarına girdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da yeni hedef: Bifouma
CAMPOS GERİ ADIM ATMADI

Bursaspor’da transfer çalışmaları devam ederken, Djalma Campos’tan beklenen yanıt gelmedi. Yeşil Beyazlılar’ın 800 bin Euro garanti, 200 bin Euro bonservis önerisini, 1 milyon Euro garanti ücrete çevirmek isteyen Campos şu ana kadar geri adım atmadı. Bu gelişme üzerine Başkan Ali Ay, “200 bin Euro az para mı? Benim sokağa atacak param yok” dedi. Campos’taki belirsizlik nedeniyle Bursaspor yönetimi alternatifler üzerinde yoğunlaşmaya başladı. Öne çıkan ilk isim ise teknik direktör Hamza Hamzoğlu’nun listesinde yer alan Thievy Bifouma oldu.

SÜRATLİ VE MÜCADELECİ

Bonservisi İspanya’nın Espanyol kulübünde olan ve 1 yıl daha mukavelesi bulunan 24 yaşındaki futbolcu son dönemlerini kiralık geçirdi. Sırasıyla West Bromwich, Almeria, Granda ve Reims’de kiralık oynayan Kongolu futbolcu kanatlarda ve santrfor olarak görev yapıyor. Başkan Ali Ay, Bifouma hakkında, “Listemizde yer alıyor. Hamza hocamız onu bir maçta izlemek istedi. Ama gittikleri maçta forma giymedi. Süratli ve mücadeleci bir oyun anlayışı olduğunu biliyoruz. Temaslarımız sürüyor” diye konuştu. Bifouma geçen sezon Granada ve Reims formasıyla 22 maçta 4 gol attı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.