Hava Durumu

Bursaspor'da Yeni Malatya mesaisi

Bursaspor'da dün sabah yapılan idmanla birlikte Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında pazar günü oynanacak Yeni Malatyaspor karşılaşmasının startı verildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 07:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 07:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Yeni Malatya mesaisi

Teknik Direktör Paul Le Guen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Akhisarspor karşısında oynayan oyuncular takımdan ayrı düz koşu yaptı. Akhisarspor mücadelesinde forma giymeyen oyuncular için ısınma koşularıyla başlayan idman daha sonra dar alanda kontrol pas ve yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Sakatlıkları süren Emre Taşdemir ve Kubilay Kanatsızkuş'un tedavilerine ise salonda devam edildi. Timsah, bugünü izinli geçirtirken sonra Çarşamba günü yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

VE BATALLA SAHADA

Bursaspor'da 19. haftada Timsah Arena'da oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasının 42. dakikasından sakatlanıp oyundan çıkan ve 3 haftadır yeşil sahalardan uzak kalan Pablo Martin Batalla, dün sabah gerçekleştirilen antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı. 34 yaşındaki Arjantinli oyuncunun her- hangi bir sıkıntı olmaması durumunda Spor Toto mücadelesinde sahadaki yerini alabileceği kaydedildi.

BOSTOCK'TAN AÇIKLAMA

Bursaspor'da deplasmanda 1-0 kaybedilen Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan John Bostock sonuçtan dolayı hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi. 26 yaşındaki İngiliz oyuncu, "Maçla ilgili hepimiz hayal kırıklığı yaşadık. Onların zor durumda olduğunu biliyorduk. Zaten golü attıktan sonra tamamen savunma yapmaya geçtiler. Onların bu direncini kırmak çok zor oldu. Ben buraya yeni gelmiş bir oyuncu olabilirim ama her maç bizim için kritik bir önem taşıyor. Şimdi önümüzdeki maça iyi hazırlanmalı ve galibiyet almalıyız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.