Hava Durumu

Bursaspor'da yoğun gün

Bursaspor Başkanı Ali Ay bugün başlayacak Antalya kampında birbirinden önemli konuları masaya yatıracak. Ali Ay, Le Guen'le transferi görüşecek, Pablo Batalla'yı takımda kalması için ikna etmeye çalışacak. Bursaspor Başkanı'nın masasının üstünde duran diğer konu başlıkları Muhammed Şengezer ve Dzon Delarge.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2018 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2018 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da yoğun gün

Bursaspor'un bugün başlayacak ve 12 gün sürecek Antalya kampı birbirinden önemli dört zirveye ev sahipliği yapacak. Başkan Ali Ay bu süreçte önemli konuları masaya yatıracak çözüm formülleri üretmeye çalışacak. Ali Ay'ın Antalya'daki ilk randevusu teknik direktör Paul le Guen'le olacak. İkili transfer konularını masaya yatıracak, hem ligin ikinci yarısı hem de önümüzdeki yılın kadrosunu birlikte şekillendirmeye çalışacak. Transferde öncelik kiralama formülü olarak belirlenirken, kamp süresinde alınması planlanan oyuncuların Antalya'ya gelmeleri için çaba sarf edilecek.

Başkan Ali Ay'ı bekleyen bir diğer konu başlığı ise Pablo Martin Batalla'nın durumu. Sezon sonunda ülkesine dönmek istediğini yönetime bildiren Arjantinli kramponu ikna görüşmeleri de yine Antalya kampında başlayacak. Ali Ay'ın bu sezon performansından en çok memnun kaldığı oyuncu olarak lanse ettiği Muhammed Şengezer'le de kampta masaya oturulacak. Başkan ve kurmayları menajeri bulunmayan ve sözleşmesi 2020'de bitecek Muhammed'le mukavele yenilemeye çalışacak. Ali Ay özel yaşantısına dikkat etmesi söylenen Dzon Delarge'ı da kamp boyunca yakın takibe alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.