Hava Durumu

Bursaspor'da Zafer Bayramı coşkusu

Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına başladı. Antrenman öncesi Türk bayrağı ile poz veren yeşil-beyazlı oyuncular, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2017 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2017 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Zafer Bayramı coşkusu

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada 3 günlük izin yapan Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Isınma hareketleri ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman tempolu koşularla devam etti. Daha sonra topla koordinasyon çalışması yapan yeşil-beyazlılar, son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yaptı.

8 oyuncu antrenmanda yer almadı

Milli takımlarda bulunan Bogdan Stancu, Mikel Agu, William Ekong, Ertuğrul Ersoy, Muhammed Şengezer, Kubilay Kanatsızkuş, Ataberk Dadakdeniz ve Ozan Can Kökçü antrenmanda yer almadı. Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Vakıfköy'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Öte yandan Bursaspor'un altyapı tesisleri olan Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde bugün sabah saatlerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı. Bu sabah yapılan çalışmalar öncesinde Gençlik Geliştirme Kurulu üyesi İlyas Acar, antrenörler ve futbolcular ay-yıldızlı bayrak ile poz vererek 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.