Hava Durumu

Bursaspor'dan 44 yıl sonra bir ilk!

İç saha performansıyla dikkat çeken Bursaspor, evindeki 4 maçını da kayıpsız atlatarak 44 yıl sonra en iyi sezon başlangıcını gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlılar aynı zamanda Türkiye profesyonel liglerinde bu sezon evinde kayıp yaşamayan 3 takımdan biri durumunda.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2019 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2019 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan 44 yıl sonra bir ilk!

TFF 1'inci Lig'de aldığı üst üste galibiyetlerle çıkışa geçen Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Kupada Bayburt dep-lasmanında zor olsa da alınan galibiyetle birlikte gelen tur bileti, takımda atmosferi tamamen iyiye götürdü. Gözünü ye-niden lige çeviren Yeşil Beyaz-lılar, aynı zamanda 44 yıl sonra elde edilen başarının gururunu yaşıyor. Bu sezon sahasında oynadığı 4 resmi maçtan da galibiyetle ayrılan Bursaspor, 44 yıl sonra sahasındaki en iyi sezon başlangıcını gerçekleştirdi. Yeşil Beyazlılar son olarak 1975-76 sezonunda iç sahada oynadığı 4 maçı kazanmıştı.

LİGLERDEKİ 3 TAKIMDAN BİRİ

Bursaspor'un kulüp tarihinde ise en iyi sezon başlangıcı 1970-71 sezonunda görüldü. Yeşil Beyazlılar, o sezon sahasında oynadığı ilk 5 maçtan da galibiyetle ayrılmıştı. Bursaspor yarınki Balıkesirspor maçını kazanması halinde 49 yıl sonra bu başarısını tekrarlayacak. Bu arada Türkiye'de profesyonel liglerde şu ana dek sahasında puan kaybetmeyen sadece 3 takım bulunuyor.
Bursaspor'un yanı sıra evindeki son beş maçtan galip ayrılan Balıkesirspor ve teknik direktörlüğünü İsmail Ertekin'in yaptığı TFF 2'nci lig Beyaz Grup'ta sahasında oynadığı 5 maçı da kazanan Manisa FK aynı unvanı taşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.