Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’dan başarı bekliyoruz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AS TV’de yayınlanan Spor Özel programında önemli açıklamalarda bulunarak, pazar günü Timsah Arena’da oynanacak ilk resmi maçtan duyduğu heyecanı anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2016 07:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2016 07:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor’dan başarı bekliyoruz
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, okul spor etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlediği Fiziksel Etkinlik ve Oyun Günleri kapsamında Abdurrahman Vardar İlköğretim Okulu’ndaki açılışa katıldı. Başkan Altepe burada öğrencilerle keyifli dakikalar geçirdi. Ardından Recep Altepe AS TV’de yayınlanan Spor Özel programı için Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un sorularını yanıtladı. 



AMAÇ DEĞER KATMAK

Timsah Arena’da pazar günü ilk resmi maçın oynanacak olmasından duyduğu heyecanı dile getiren Altepe; “Bizim için çok önemli. Büyük eserler yapmak kolay değil. 100 yıl sonra da bu stat kullanılacak. Bursa'nın en büyük yapısı şu anda ve gerçekten özellikli bir eser oldu. Amacımız Bursa'ya Bursaspor'a değer katmasıydı. Dünya markası olmak için dünya markası tesisler yapmak lazım. Şimdi tesislerimizi yaptık, desteğimizi de veriyoruz” dedi. 

BAŞARI BEKLİYORUZ

Stadın ardından Bursaspor’dan başarı beklediklerini söyleyen Başkan Altepe; “İnşallah Trabzonspor maçında galibiyet alarak başlarız. Bursa'ya, yapılan stada yakışır bir başlangıç olmasını temenni ediyorum. Taraftarımızla birlik beraberlik içinde başarıya koşarız. Barcelona ismi sporla duyuluyor, neden Bursa da böyle olmasın. Zaten bu kadar güzelliklerimiz var şehirde. Niye takımımız da iyi olmasın?” ifadelerini kullandı.

Başkan Altepe, “Türkiye'de şu dönemde baktığınızda futbol dışında belediyeler sporun lokomotifi” derken; “Avrupa'da kupa kazanır hale geldik. Futbolda da amatör kulüplere destek veriyoruz çünkü o kulüpler gençlere sahip çıkıyor. Gençlik iyi, sağlıklı yetişmeli. Atatürk'ün de dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” ifadelerini kullandı. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.