Hava Durumu

Bursaspor'dan Konya'da Okaka zirvesi!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Konya deplasmanında iki gün boyunca Samet Aybaba ile birlikte transferi masaya yatırdı. Ali Ay ve Samet Aybaba forvet arayışında Stefano Okaka üzerinde birleşti.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan Konya'da Okaka zirvesi!

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

BEŞİKTAŞ MAÇINDA OYNASIN

Son olarak Dieumerci Mbokani'yi Royal Antwerp'e kaptıran daha önce de Seydou Doumbia'dan olumsuz sonuç alan Bursaspor'da iki gün boyunca Konya'da transfer zirvesi gerçekleştirildi. Başkan Ali Ay, teknik direktör Samet Aybaba ile bir araya gelirken, masaya forvet transferi yatırıldı. Samet Aybaba'nın Beşiktaş maçında yeni transferi sahaya sürmek istediğini ve transfer döneminin son gününe kadar özellikle forvet oyuncusuna öncelik verilmesini söylediği öğrenildi. Ali Ay'la Samet Aybaba arasındaki görüşmede Stefano Okaka ismi ön plana çıktı.

TAKIMINDA KADROYA GİREMEDİ

Samet Aybaba'nın göreve gelmesiyle birlikte geniş kapsamlı transfer listesinde adı yer alan Stefano Okaka'nın menajeriyle temas kuran Bursaspor yönetimi Watford forması giyen Nijerya asıllı İtalyan futbolcunun kulübünden gelecek yanıtı bekliyor. Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan golcü futbolcunun Watford'la sözleşmesi 2021'de bitiyor. Watford kulübü başkanının Okaka'yı göndermeyi düşünmediği bu nedenle Bursaspor'un bu transferde işinin hayli zor olduğu belirtiliyor. 29 yaşındaki Okaka bu sezon takımının oynadığı üç maçta da forma giymedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.