Hava Durumu

Bursaspor'dan Serdar Aziz açıklaması

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar'ın yaptığı, 'Bursaspor Serdar Aziz ile ilgili gelecek görmüyor' açıklamalarına sert yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan Serdar Aziz açıklaması
Yeşil-beyazlı kulüpte kaptan Serdar Aziz krizi yaşanıyor. Yıldız oyuncunun menajerinin bir radyoya yaptığı, "Bursaspor Serdar Aziz ile ilgili gelecek görmüyor. Bu sezon kulübün yollarını ayırmak istediğini biliyorum" şeklindeki ifadelerine Bursaspor cephesinden sert yanıt geldi.

BURSASPOR'DAN SERT CEVAP

Kulübün Basın Sözcüsü Suat Paçacı, yaptığı açıklamada, "Haluk Canatar’ın açıklamalarını okuyunca şok oldum, şaşırdım. Takımımızın kaptanı ve A Milli Takımımızın oyuncusu. 2018 yılına kadar sözleşmesi var. Takımdan ayrılması söz konusu bile değil. Menajeri ne maksatla bu açıklamayı yaptı bilmiyorum. Bizim bilgimiz dışında. Şaşırdım ve beni şok etti." dedi.

'BAŞKA SERDAR AZİZ Mİ VAR DEDİM'

Paçacı, sözlerine şöyle devam etti;

"Sıradan bir oyuncu olsa normal ama takımımızın kaptanı. Bu yüzden kadromuzda düşünmememiz söz konusu olamaz. Açıklamaları ilk gördüğümde kulübümüzün bütün sporcu listesine baktım, başka Serdar Aziz isimli bir oyuncu var mı diye. Bu açıklamayı mevcut kadromuzda yer alan kaptanımız Serdar Aziz için yapması şaşırtıcı"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.