Hava Durumu

Bursaspor'dan üzen skor

Süper lig 18. hafta maçında Medipol Başakşehir, Bursaspor'u 3-0 mağlup etti. 65. dakikada oyuna giren Arda Turan bir de gol kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2018 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2018 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan üzen skor

Ligin ilk yarısını 36 puanla lider olarak tamamlayan Başakşehir, ikinci yarının ilk maçında Bursaspor ile deplasmanda karşılaştı.

PERDEYİ ATTAMAH AÇTI

17. dakikada konuk ekip öne geçti. Bu dakikada Medipol Başakşehir takımının sol taraftan kazandığı korner atışını Emre Belözoğlu kullandı. Bu oyuncunun Bursaspor ceza sahası içine yaptığı ortada Attamah kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 0-1.

27. dakikada Medipol Başakşehir ceza sahası önünde Badu'nun Attamah tarafından düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Batalla kullandı. Bu oyuncunun ceza sahası sağ çaprazına yaptığı ortada Agu'nun kafa vuruşunda, top kaleci Volkan Babacan'da kaldı.

40. dakikada Adebayor'un pasıyla Bursaspor ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Napoleoni'nin vuruşunda, meşin yuvarlağı kaleci Harun Tekin kontrol etti.Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Medipol Başakşehir'in üstünlüğüyle sona erdi.

MOSSORO FARKI İKİYE ÇIKARDI

58. dakikada Başakşehir, Mossoro'nun attığı golle skoru 2-0 yaptı.

ARDA TURAN TÜRKİYE'YE GOLLE DÖNDÜ

86. dakikada Başakşehir Arda Turan'ın attığı golle skoru 3-0'a taşıdı. 6 yıl sonra Süper Lig'e dönen Arda Turan, oynadığı ilk maçta golünü atmış oldu. Arda Turan attığı golün ardından asker selamı vererek Afrin'de harekâtta olan Mehmetçiklerimize selam gönderdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Medipol Başakşehir, deplasmanda Bursaspor'u 3-0 mağlup etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.