Hava Durumu

Bursaspor'dan vazgeçmeyi düşünmüyoruz

Bursaspor'a büyük umutlarla transfer olan ancak beklenen performansı gösteremeyen tecrübeli file bekçisinin menajeri Batur Altıparmak, oyuncusunu savunarak; “Geçen sezon takımın sıkıntılı olması Mert'i de etkiledi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 06:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 06:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan vazgeçmeyi düşünmüyoruz
Geçen sezon başında Fenerbahçe'yle yollarını ayırıp Bursaspor ile sözleşme imzalayan Mert Günok, beklenen performansı gösterememiş ve hayal kırıklığı yaratmıştı. Yeşil Beyazlı yönetim maaşının yüksek olduğu gerekçesiyle Mert ile yollarını ayırmayı düşünürken, bu konuyu futbolcunun menajeri Batur Altıparmak'a iletti. Yönetim ve Altıparmak arasında gerçekleyen görüşmede; “Mert'in maliyeti bize yüksek geliyor. İmkanlar dahilinde bir kulüp bulunursa değerlendirmek isteriz” denildi.

TAKIM KÖTÜYDÜ

Konuyla ilgili Bursa Hakimiyet'e açıklamada bulunan Batur Altıparmak, Mert Günok'un geçen sezonki performans düşüklüğünde takımın kötü durumunun etkili olduğunu belirtti. Altıparmak; “Mert'in performans verilerini önüme aldığımda Başakşehir, Gençlerbirliği, Akhisar Bld. ve Galatasaray maçlarında hata yaptığını ancak birçok da kurtarış gerçekleştirdiğini görüyorum. İyi bir organizasyonda Mert'in de performansı yükselecektir. O yüzden vazgeçmeyi düşünmüyoruz” açıklamasında bulundu.

Mert Günok'un Bursaspor’da oynamak için 2 İstanbul takımının teklifini reddettiğini sözlerine ekleyen Batur Altıparmak; “Mert'ten bu kadar kolay vazgeçilmemeli. İstanbul takımlarını reddedip Bursaspor'da oynamak istediğini söyledi. Milli takımın Guus Hiddink,Abdullah Avcı ve Fatih Terim döneminde de Fenerbahçe'de çok fazla oynayamamasına karşın milli olan bir futbolcudan bahsediyoruz. Bursa camiası gözünde geçen yılki performansının yeterli olmaması, Mert'in kalitesinden bir şey kaybettirmez. Muslera'nın geçen sene gösterdiği performansı ile bu seneki performansının farkına baktığınızda aslında ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz" ifadesini kullandı. 

Volkan Babacan'ın da Fenerbahçe'den ayrılırken aynı davranışa maruz kaldığını belirten Batur Altıparmak; “Volkan'ın şu anda nerede olduğunu görüyoruz. Ben Mert'e bu anlamda çok güveniyorum. 1-2 yıl sonra Mert'in nerede olduğunu hep beraber göreceğiz” açıklamasını yaptı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.