Hava Durumu

"Bursaspor değil Bursa şehri düşmüştür"

Bursaspor eski yönetim kurulu üyesi Ali Turan olağanüstü genel kurul süreci yaşayan Bursaspor'da henüz bir başkan adayının çıkmaması üzerine açıklama yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2019 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2019 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bursaspor değil Bursa şehri düşmüştür"

Ali Turan açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Büyük Bursaspor camiası zaman birlik zamanı. Adaylık başvuru süresinin bitmesine 48 saat kala kimsenin birşey yapmadığı bu durumda suçlu arama zamanı değildir. Eğer bir suçlu aranacaksa başta ben olmak üzere geçmiş yönetim ve başkanlar, şimdiki yönetim ve başkan ile taraftar dahil olmak üzere hepimizin suçu vardır. Şimdi birlik zamanı. Osmanlı'ya başkentlik yapmış, 6 padişah ve evliyaların yattığı bu zengin topraklar, devletine aldığından daha çok veren bir şehir olarak kimsenin bir şey yapmaması bir taraftar olarak ağırımıza gidiyor.

Sayın bakanlarım, milletvekillerim, belediye başkanlarım ve ticaret odaları yöneticileri, unutmayın ki Bursaspor değil Bursa şehri düşmüştür.

Bundan sonra kimsenin ne dediğinin değil, ne yaptığının önemi vardır.

Değerli Bursasporlular, Bursa'ya değer katan sanayici ve esnaflar. Bizler çok bir şey değil, bu şehirden kazandıklarınızdan biraz katkı bekliyoruz. Bu camia çok büyüktür.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.