Hava Durumu

Bursaspor dersine hiç çalışmamış

Yeşil Beyazlılar 27 haftada ceza sahası dışından tam 9 gol bulan ve bu alanda bu sezon zirvede olan Kasımpaşa'ya 6 şut şansı tanıdı. Bu şutlardan 3'ünü ceza sahası dışından atan İstanbul ekibi, 31'de tek isabette golü buldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor dersine hiç çalışmamış

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

UZAKTAN YİYORUZ
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor kendi sahasında Kasımpaşa'ya 1-0 yenilirken adeta bile bile lades yaptı. Yeşil Beyazlılar bu sezon önceki gün oynanan maça kadar ceza sahası dışından tam 9 gol bulan ve bu istatistikte zirvede yer alan İstanbul ekibine önlem alamadı.

Dakikalar 31'i gösterdiğinde konuk ekibin en golcüsü Trezegeut, yaklaşık 30 metreden kaleci Harun Tekin'i avladı. Kasımpaşa bu golle bu sezon kendisine ait olan ceza sahası dışından gol atma rekorunu 10'a yükseltti. Böylelikle bir önceki hafta oynanan Göztepe-Kasımpaşa maçını takip etmesi için herhangi bir ekip arkadaşını göndermeyen Paul Le Guen'in davranışının cezasını ise Bursaspor çekti.

VURDURMADILAR
Timsah ayrıca bu sezon çok kötü bir istatistiğin de altına imzasını atıyor. Yeşil Beyazlılar Süper Lig'de yer alan 18 takım içinde ceza sahası dışından en çok gol yiyen ekip konumunda. Bursaspor Kasımpaşa maçına kadar 10 gol yerken, İstanbul ekibi karşısında da ceza sahası dışı golüne engel olamadı ve bu sayı 11'e yükseldi.

Yeşil Beyazlılar yine Kasımpaşa karşısında bir inat uğruna aradığı golü veya golleri bulamadı. Bursaspor maç boyunca orta açarak gol aradı. Paul Le Guen'in rakip analizi konusunda dersine tam çalışmaması sebebiyle Kasımpaşa'ya üstünlük kuramadı. Sezon başından bu yana zaten hava toplarında üstün olan Kasımpaşa, Bursaspor'a bu alanda %61,7'lik bir oranla gol şansı tanımadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.