Hava Durumu

İdris Sevinç'ten sert mesajlar içeren tarihi çıkış!

Futbolculara, "Bursaspor'un karakteriyle bağdaşmayan görüntü kabul edilemez noktaya ulaşmıştır" diye seslenen İdris Sevinç, Başkan Ali Ay'a da, "Sezon sonundaki muhasebeye iyi hazırlanılmalı, bayrak yerden değil, elden alınmalı" sözleriyle sert bir uyarıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İdris Sevinç'ten sert mesajlar içeren tarihi çıkış!

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç takımın üst üste aldığı kötü sonuçların ardından dün sert bir açıklama yayınladı. Önceki gün Divan Başkanlık Kurulu Yönetimi ile durum değerlendirmesi yapan Sevinç, dün de medya kuruluşlarına açıklama metnini geçti. İdris Sevinç'in açıklamalarında eleştiri okları ilk olarak futbolculara yönelikti. Sevinç futbolculara, "Başarı ve başarısızlığın en büyüklerini yaşamış Bursaspor camiasının beklentisi, kendisini saha içinde temsil eden takımının onurlu bir mücadele ortaya koyması ve pes etmeyen, karakterli bir duruş sergilemesidir. Ancak son dönemde başarısız sonuçlarla birlikte, futbolcuların Bursaspor karakteriyle bağdaşmayan kötü görüntüsü kabul edilemez noktaya ulaşmıştır" sözleriyle seslendi.

EN BÜYÜK İKAZDIR

Yeşil Beyazlı taraftarların Manisa'da yaptığı tarihi protestonun önemine dikkat çeken, İdris Sevinç, Ali Ay başkanlığındaki yönetim kuruluna da sert mesajlar gönderdi. Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, "Bu durum, son lig maçında taraftarımız tarihi bir protesto eşliğinde dur demiş olması yönetime, teknik heyete ve oyuncu grubuna verilebilecek en büyük ikazdır. Öncelikle yönetim kurulunun kendi içinde bütünlüğü sağlaması ve camiaya doğru mesajlar vermesi şarttır. Bu bir bayrak yarışıdır ve bayrağı taşıyan değişecekse de bayrak yerden değil elden alınmalıdır. Bu görüşten hareketle herkesi kendi sorumluluklarını yerine getirmeye çağırıyoruz" sözleriyle Ali Ay ve ekibine ültimatom olarak nitelendirilecek ifadeler kullandı.

MASRAFLARI AZALTIN

Başkan Ali Ay'a da seslenen İdris Sevinç, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

"En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Sayın Başkan Ali Ay'ın yapmış olduğu büyük fedakârlıkları herkes çok iyi biliyor ve takdir ediyor. Lakin! Kulübün hantal yapısından kurtulması, kulüp masraflarının en aza indirilmesi ve gelirlerinin artırılması, yapılacak transferlerin bilinçli ve şeffaflığa gölge düşmeyecek şekilde yapılarak sportif başarıya endeksli kadro oluşturulması tüm Bursaspor sevdalılarının en büyük beklentisidir. Gemiyi limana yanaştırıncaya dek birlikte hareket edilmesi ve önümüzdeki 6 hafta boyunca saha içinde ve dışında olan herkesin hem görevlerini hakkıyla yerine getirmeleri hem de sezon sonundaki muhasebeye iyi hazırlanmaları gerekmektedir."

Tek sıkıntı ekonomik değil

İdris Sevinç, açıklamalarında, kulübün geçirdiği sancılı duruma da vurgu yaparak tek sorunun ekonomik olmadığına işaret etti, Sevinç, "Her büyük kulübün zaman zaman yaşadığı sancılı bir dönem geçiriyoruz. Ancak bu sıkıntı, maalesef sadece ekonomik nedenlerden kaynaklı bir sıkıntı değildir. Camianın bütününü oluşturan paydaşların birbirine duyduğu güvenin giderek azaldığını üzülerek müşahede etmekteyiz. Camiamızın güven duygusunu erozyona uğratan en belirgin problemin de, sportif kararların tutarsız ve yanlış oluşundan kaynaklanan saha sonuçları olduğunu görmekteyiz" şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.