Hava Durumu

Bursaspor Divan Kurulu Toplantısı yarıda kaldı

Bursaspor'un Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda gelen eleştirilere sert yanıt veren Ali Ay'ın bir cümlesi tansiyonu yükseltmeye yetti.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2018 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2018 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Divan Kurulu Toplantısı yarıda kaldı

Haber: Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor'un Olağan Divan Kurulu Toplantısı tamamlanamadı. Üyelerden gelen eleştirilere yanıt veren Başkan Ali Ay'ın kullandığı 'Affedersin defolup gidiyorlar' cümlesi üzerine üyelerin büyük bölümü salonu terk etti. Ali Ay özür dilemesine karşın üyeler salona dönmeyince Divan Kurulu sona erdi.

GEMİ SU ALIYOR BAŞKAN

Bursaspor Divan Kurulu olaylı geçti. Timsah Arena'da gerçekleştirilen Divan Başkanlık Kurulu toplantısında ilk sözü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç aldı. Sevinç, Ali Ay yönetimine eleştiri yüklü konuşmasında, "Bıçak kemiğe dayanmıştır. Dayanmaktan da öteye geçmiş, artık kemiğe zarar verir duruma gelmiştir. Takımımızın sevenlerini mutlu edecek seviyeye getirilmesi sizlerin borcunuz, görevinizdir. Ekonomik sıkıntıları görmekteyiz. Çabalarınızı da görmezden gelemeyiz. Ama bir türlü sportif ve idari istikrarın sağlanamaması maalesef endişe vericidir. Tüm Bursasporluların beklentisi en kısa sürede futbol takımımızda yaşanan sorunların çözülmesidir. Sayın başkan, gemi su alıyor. Herkes sizin dalgalarla boğuştuğunuzu değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştırmayacağınızı sorgulayacaktır" ifadelerini kullandı. İdris Sevinç'in konuşmasının ardından kürsüye çıkarak söz alan diğer üyeler de Ali Ay yönetimine eleştiri dozunu artırdı.

ÜYELER SALONU TERK ETTİ

Üyelerden sonra bu kez Başkan Ali Ay kürsüye çıktı. Takımın durumundan bahseden Ali Ay, "Sizlerden rica ediyorum. Ortadaki negatif enerjiyi kaldıralım. Ben takımımızdan memnunum. Transferler içinde sadece Moussa Sow'da hata yaptığımızı düşünüyorum. Ben Paul Le Guen'i gönderseydim 20 tane sorunumuz olacaktı. Ama şu an sadece 1 sorunumuz var" dedi. Konuşmasının ilerleyen bölümlerinde gelen eleştiriler üzerine sert ifadeler kullanan Başkan Ali Ay, "Eleştirirken herkes aynaya baksın. Gelip burada konuşuyorsunuz. Eninde sonuna beni daha da kızdıracaksınız. Geliyor burada konuşuyorlar içlerini boşaltıyorlar. Affedersin defolup gidiyorlar" dedi. Ali Ay'ın bu sözlerine üyeler tepki gösterdi. Tansiyon yükseldi ve bazı üyeler toplantıyı terk etti. Başkan Ali Ay bu gelişme üzerine "Haddimi aştım özür dilerim" dedi. Bu da toplantıyı terk eden üyelerin salona geri dönmesini sağlamayınca Başkan Ali Ay konuşmasını yarıda bıraktı ve Divan toplantısı sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.