Hava Durumu

Bursaspor Durmazlar için sıra play off'ta

Bursaspor Durmazlar, 2. bitirmeyi garantilediği Türkiye Basketbol Ligi'nin son maçında Bandırma Kırmızı'yı 76-73 skorla geçerek play off'lar öncesi moral bulurken, seyircisiz oynanan maçın ardından düzenlenen piknik organizasyonunda taraftarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Durmazlar için sıra play off'ta

Haber I Özgün DOĞAN I

MORAL DEPOLADI

Türkiye Basketbol 1. Lig ekiplerinden Bursaspor Durmazlar normal sezonun son maçında Bandırma Kırmızı'yı 76-73 mağlup etti. Geçen sezon oynanan maçta aldığı cezadan dolayı seyircisinden yoksun çıktığı karşılaşmada güçlü rakibini rahat bir oyunla mağlup eden Bursa ekibi sezonu galibiyetle kapattı ve play off'lar öncesi moral depoladı. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya oldukça istekli başlayan Yeşil Beyazlılar ilk çeyreği 19-15 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstün oyununu sürdüren Potanın Timsahları farkı çift hanelere çıkarmayı başardı ve soyunma odasına 42-29 üstünlükle tamamladı.

SEZONUN SON MAÇI

İkinci yarıya rahat bir oyunla başlayan Şemsettin Baş'ın öğrencileri agresif savunma yaparak farkı korumayı başardı. Karlo Vragovic'in etkili dış atışlarıyla sayı üreten Bursa ekibi son çeyreğe 62-50 önde girmeyi başardı. Son çeyrek büyük çekişmeye sahne olurken konuk ekip üst üste sayılar üreterek farkı 3 sayıya kadar indirmeyi başardı. Son bölümler nefesleri keserken Yeşil Beyazlılar rakibinin öne geçmesine izin vermedi ve maçı 76-73 kazanmasını bildi. Bu sonuçla Bursaspor Durmazlar sezonu 27 galibiyet 7 mağlubiyetle 2. sırada tamamlamayı başardı ve play off'larda ev sahibi avantajını elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.