Hava Durumu

Bursaspor Durmazlar potadan döndü

Bursaspor Durmazlar Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final serisi 4. maçında deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Durmazlar potadan döndü

Bursaspor Durmazlar Türkiye Basketbol Ligi Play-off Yarı Final 4. maçında deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı. Ev sahibi ekip sahadan 90-79 galip ayrılarak finale yükseldi.

Başantrenörümüz Şemsettin Baş karşılaşmaya Erdem, Karlo, Can, Baki, Dejan beşiyle başladı. Karşılaşmaya alan savunmasıyla başlayan, Karlo Vragovic ile etkili olan Bursaspor Durmazlar karşılaşmanın ilk çeyreğini 22-24 önde bitirdi.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğine de alan savunmasına devam eden takımımız özellikle Dejan ve Baki'nin etkili oyunuyla skor bulurken, savunma sertliğine de devam etti. Takımımız maçın ikinci çeyreğini 45-46 üstün bitirdi.

Maçın ikinci yarısında savunma temposunu kaybeden ve boş şutları sayıya çevirmekte zorlanan Potanın Timsahları maçın son çeyreğine 75-59 geride girdi. Maçın son çeyreğinde Bursaspor Durmazlar zaman zaman rakibine yaklaşsa da, boş şutları sayıya çeviremeyince sahadan mağlup ayrıldı ve TBL'de finale yükselen taraf Ev sahibi ekip oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.