Hava Durumu

Bursaspor, Emre Belözoğlu'nu ağlatmış!

2009-2010 sezonunda Fenerbahçe'den şampiyonluğu adeta söküp alan Bursaspor, o dönemin Sarı Lacivertli futbolcusu Emre Belözoğlu'nda da büyük yara bırakmış. 36 yaşındaki futbolcu, "Şampiyon olduk diye önce bayıldım. Sonra ayıldığımda Bursaspor şampiyon olmuş. O zaman hüngür hüngür ağlamıştım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2017 05:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2017 05:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, Emre Belözoğlu'nu ağlatmış!

2009-2010 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu, Fanatik Gazetesi'ne Bursaspor'un şampiyon olduğu andaki duygularını anlattı. Çok çarpıcı açıklamalar yapan 36 yaşındaki futbolcu, "2009-2010 sezonunda yaşadığımız, İnter'de de başıma gelmişti. O son maçla ilgili bir hikayem var. Ben sahada bayıldım biliyor musunuz, anlatmış mıydım. 'Şampiyon olduk' diye taraftar üzerime atladı ve bayıldım. Soyunma odasına sedyeyle götürdüler. Yeni yeni ayılıyorum ama soyunma odasında anlamadığım bir sessizlik var. Gözlerimi açtım sağımda solumda ağlayan insanlar var" dedi.

5-6 GÜN TRAMVA YAŞADIM

Emre şöyle devam etti: "Bir an hâlâ baygınım rüya görüyorum sandım. Niye insanlar ağlasın, şampiyon olmuşuz. Ayıldım dedim ki; siz niye ağlıyorsunuz? Sağımda Guiza ağlıyor, solumda Aziz Başkan çok kötü. Dediler ki; Bursaspor şampiyon oldu. Nasıl Bursaspor şampiyon oldu! Şimdi böyle anlatıyorum da, o zaman ben de hüngür hüngür ağlıyordum. Hayatımda bir tramvayı en fazla bir gün yaşarım. Bir-iki günde atlatırım, ama böyle 5-6 gün yaşadığım tramvaların bir tanesi de o sezondur. O yaşadığımızı kolay atlatamadık."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.