Hava Durumu

Bursaspor, evinde galibiyete hasret kaldı

Bursaspor sahasında oynadığı maçlarda yalnızca 18 puan toplarken, küme düştüğü sezonda dahi iç sahada daha fazla puan toplamıştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, evinde galibiyete hasret kaldı

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Bursaspor, evinde oynadığı maçlarda da galibiyete hasret kaldı. Yeşil Beyazlılar sahasında son olarak Galatasaray'ın ardından Trabzonspor'a da mağlup olurken, evinde oynadığı son 8 maçta yalnızca bir galibiyet alabildi. O galibiyete de Demir Grup Sivasspor'a karşı son saniyelerde bulduğu golle 3-2 kazarak ulaşan Bursaspor, sahasındaki 15 lig maçında sadece 18 puan toplayabildi. Böylelikle Yeşil Beyazlılar, ligin sahasında en kötü performans gösteren ekipleri arasında yer aldı.

O SEZONDAN DAHA KÖTÜ

Bursaspor böylelikle uzun yıllardan beridir en kötü iç saha performansını sergilemiş oldu. Yeşil Beyazlılar, küme düştüğü 2003-04 sezonunda dahi sahasındaki 15 maçında 22 puan topladı. Bursaspor hayal kırıklığı ile noktaladığı sezonda dahi, bu sezon iç sahadaki gösterdiği performansın 4 puan önünde yer aldı. Tribünlerin de Yeşil Beyazlılara olan desteği devam etmesine karşın, sahada alınan skorlar itibariyle Bursaspor beklentileri evinde karşılayamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.