Hava Durumu

Bursaspor farklı otobüsle Bursa'ya döndü!

Bursaspor'un Galatasaray'a 5-0 yenilmesi üzerine taraftarının tepkisi en üst noktaya ulaştı. Özlüce Tesisleri önünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Yeşil Beyazlılar İstanbul'dan Bursa'ya takım otobüsünü değiştirerek gelmek zorunda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2018 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2018 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor farklı otobüsle Bursa'ya döndü!

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

2 SAAT BEKLETİLDİ

Bursaspor'un Galatasaray'a 5-0 yenildiği maçın ardından hem İstanbul hem de Bursa'da hareketli saatler yaşandı. Karşılaşmanın bitimiyle beraber Bursaspor kafilesi yaklaşık 1 saat 20 dakika Türk Telekom Arena'da bekledi. Stadın çevresinin tamamen boşalmasının ardından Türk Telekom Arena'ya emniyet tedbirleri nedeniyle Galatasaray yöneticisi Abdülrahim Albayrak'ın Bursaspor'a tahsis ettiği başka bir otobüs geldi. Güvenlik gerekçesiyle soyunma odasında ve takım otobüsü içinde uzun süre beklemek zorunda kalan Bursasporlu futbolcular daha sonra stada gelen yeni otobüse geçti. Bu sırada güvenlik personeli medya mensuplarının görüntü almasına izin vermedi. Bursaspor kafilesi maçın bitişinden yaklaşık 2 saat sonra Türk Telekom Arena'dan ayrıldı.

KUŞ UÇURTULMADI

Futbolcuları taşıyan otobüs stadın arka kapısından çıkarıldı. Yol boyunca alınan geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti. Üzerinde Bursaspor logosu olmamasına rağmen polis İstanbul içinde, jandarma ise otoban boyunca futbolcuların içinde bulunduğu otobüsün yanına hiçbir aracın yaklaşmasına izin vermedi. Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi köprülerini geçen, gişelerde bekletilmeyen otobüs gece geç saatlerde Bursa'ya ulaştı. Bu sırada Özlüce Tesisleri'nde takımı ve Ali Ay yönetimini protesto eden yaklaşık 250 kadar Bursasporlu taraftar nedeniyle trafik akışı kesildi. Bursasporlu futbolcuları taşıyan otobüs kavşaktan ters istikamette dönüş yaparak tesise girebildi. Futbolcular taraftarların tesis çevresinden uzaklaştırılmasından sonra saat 02.00 sularında evlerinin yolunu tuttu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.