Hava Durumu

Bursaspor-Fenerbahçe maçının şok raporu

Bursaspor'la Fenerbahçe arasındaki maçın TFF temsilci raporuna Bursa Hakimiyet ulaştı. Toplam 10 sayfalık rapor maçta görevli üç temsilci tarafından hazırlandı. Raporda sahaya kaç yabancı madde atıldığından, yapılan tezahüratlara, sahaya giren taraftarın hangi eliyle Volkan Şen'e dokunduğuna kadar tüm detaylar var. Bursaspor'a savunma yapması için verilen süre bugün saat 14.00'te sona eriyor. Yeşil Beyaz-lılar savunmada Beşiktaş-Fenerbahçe maçını emsal gösterecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2017 05:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 05:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor-Fenerbahçe maçının şok raporu

Bursaspor'la Fenerbahçe arasında oynanan maçla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu temsilcilerinin hazırlığı raporun ayrıntılarına Bursa Hakimiyet ulaştı. Maçta görev yapan üç temsilci, Adnan Taşdan, Alaattin Özcan ve Ercan Okur karşılaşma hakkında toplam 10 sayfalık raporu TFF Temsilciler Kurulu aracılığı ile TFF Disiplin Kurulu'na iletti. Buna göre raporda önemli detaylar mevcut. Maç anında, öncesinde ve sonrasında Timsah Arena'da yaşanan tüm olaylar tek tek maddeler halinde raporda yer aldı. Taraftarın küfürlü tezahüratı, kaç tekrardan oluştuğu, hangi dakikalar arasında yapıldığı ve toplam ne kadar uzunlukta olduğu rapora yazıldı.

KAÇ YABANCI MADDE VAR

Merdiven boşluklarının taraftarlarla dolu olması da rapordaki dikkat çekici bir detay olarak göze çarpıyor. Raporda sahaya atılan yabancı maddeler de tüm ayrıntılarına kadar yer buldu. Yanıcı kaç maddenin sahaya atıldığı belirtilirken, bunların hangi dakikalarda, hangi tribünden atıldığına vurgu yapıldı. Sahaya atılan yabancı maddelerin 200'ün üzerinde olduğu belirtilirken, sahaya atılan su şişelerinin hangi ölçüde olduğu da tek tek kaleme alındı. Raporun en can alıcı noktası ise sahaya giren taraftarla ilgili bölüm. Koşarak Volkan Şen'e yönelen taraftarın Fenerbahçeli futbolcuya hangi eliyle dokunduğu, ne yaptığı, sahaya nasıl girdiği raporda yer buldu.

SAVUNMA BUGÜN VERİLECEK

Dün saat 14.00 itibarıyla Bursaspor'a gönderilen raporla ilgili Yeşil Beyazlı kulübe savunma için 48 saat süre verildi. Bursaspor hazırladığı savunma dosyasını bugün saat 14.00'e kadar Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk birimine teslim edecek. Bursaspor savunmasında Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşananları emsal gösterecek. Eğer bir ceza gelecekse de aynı olayların yaşandığı bu karşılaşmada Beşiktaş'a verilen cezadan daha fazla verilmemesi gerektiğine vurgu yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Bursaspor'la ilgili kararını bugün açıklaması bekleniyor. (Süha GÜRSOY'un haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.